Lijst 16/
Het verhaal
 

Lijst 16, Janice Roopram Samen Sterk voor Den Haag

‘Door de hartverwarmende steun van de stad, richt Janice Roopram haar eigen partij op’.

Op 14, 15 en 16 maart kiest u het nieuwe gemeentebestuur van Den Haag.

Waar kiest u voor? Kiest u de komende tijd voor symboolpolitiek of kiest u voor een politieke partij die de echte problemen van de stad aankaart?

De afgelopen vier jaar heb ik mijzelf met veel enthousiasme ingezet voor heel veel inwoners van Den Haag. Vier jaar lang heb ik hard gewerkt aan de verbetering van de stad Den Haag en altijd zichtbaar voor iedereen en niet alleen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik heb de mensen die vier jaar geleden op mij gestemd hebben altijd op een waardige en respectvolle manier vertegenwoordigd. Mijn werk is nog lang niet klaar en met alle overweldigende steun, die ik de laatste tijd heb ontvangen, ben ik meer dan ooit gedreven om strijdbaar verder te bouwen aan ons Den Haag. Samen met negen geweldige kandidaten richt ik daarom een eigen partij op. Wij zullen de campagne ingaan met Lijst 16 / Janice Roopram en onze slogan is ‘Samen sterk voor Den Haag’ op basis van loyaliteit, integriteit en oprechtheid.

Onze partij staat voor meer zeggenschap en betrokkenheid van de inwoners. Het mooiste compliment van een volger op social media was: “Door jou heb ik weer geloof gekregen in de politiek”. Lijst 16 / JR wil in tijden van onzekerheid en wantrouwen richting politici, de dialoog aangaan met de inwoners om knelpunten in de Haagse samenleving kenbaar te maken richting het stadsbestuur, maar ook bijvoorbeeld naar de maatschappelijke organisaties, zorgorganisaties en het MKB.

Politiek moet eerlijk, transparant en rechtvaardig zijn. En daar gaan we voor, samen zijn wij het gezicht en de stem van onze stad. Samen Sterk voor Den Haag, Lijst 16 / Janice Roopram.

Lijst 16 / Janice Roopram: “Een logo dat kracht uitstraalt en vertrouwen”

En dan ineens moet je gauw een logo bedenken voor je eigen politieke partij,” zegt Janice Roopram die binnen twee weken een eigen partij heeft opgericht, genaamd Lijst 16 / Janice Roopram.

Roopram geeft aan dat ze gefascineerd is van de pauw (fazantachtige vogel). Met name de blauwe pauw. “Als een pauw zijn lange, prachtige staartdekveren opzet, dan kan je er niet omheen. De uitstraling is krachtig en geeft het aanzicht mij het gevoel van vertrouwen en wijsheid. Het zien van een pauw geeft mij een steuntje in de rug.” Zegt Janice Roopram. “Wat je van de pauw kan leren is om op jezelf te vertrouwen. Je mag je stralende zelf zijn.”